Siirry sisältöön

TietoaineistotSähkönsiirto Suomen ja Viron välillä - mitattu varttitieto

Huom! Tietoaineistossa olevat arvot ovat olleet virheellisesti hetkellisarvoja 15 min välein. Tiedot on korjattu 15 min keskiarvoiksi 21.2.2024 alkaen. Vanhemmat keskiarvotiedot löytyvät oikein eurooppalaiselta transparenssialustalta:https://transparency.entsoe.eu/transmission-domain/physicalFlow/show Mitattu sähkönsiirto Suomen ja Viron välisillä tasasähköyhteyksillä (Estlink 1 ja Estlink 2). Positiivinen etumerkki tarkoittaa siirtoa Suomesta Viroon. Negatiivinen etumerkki tarkoittaa siirtoa Virosta Suomeen. Arvot päivittyvät kerran 15 minuutissa. Vartin välein näytettävä keskiarvo on menneen vartin keskiarvo, eli esim 14.15 aikaleimalla tuleva arvo on keskiarvo ajalta 14.00-14.15. Tietoaineiston tiedot ennen 13.06.2023 ovat tuntiresoluutiolla.

Tietoaineiston lataus

Tietoaineiston dataan voi tehdä rajattuja hakuja ja tallentaa tulokset seuraavissa muodoissa jatkokäsittelyä varten: JSON, CSV, XLSX, XML

Lataa aineistoja

API

Tietoaineistoja voi ladata avoimen RESTful API-ohjelmointirajapinnan kautta. Ohjelmointirajapinta mahdollistaa tietoihin pohjautuvien palveluiden kehittämisen.

Tietoaineisto

Yksikkö

MWh/h

Aikaväli

15 min

Muuttujan ID

55

Tila

Aktiivinen

Voimassaolo alkaen

1.1.2014

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt

Pentti.Saynatjoki@fingrid.fi

Organisaatio

Fingrid

Lisenssi

Avainsanat

Viro, EE, Mitattu sähkönsiirto

Ryhmät

Rajakapasiteetit ja siirrot

Esimerkkidata

Tiedostomuoto