Siirry sisältöön

TietoaineistotTuulivoimatuotanto - varttitieto

Huom! Tietoaineistossa olevat arvot ovat olleet virheellisesti hetkellisarvoja 15 min välein. Tiedot ovat korjattu 15 min keskiarvoiksi 21.2.2024 alkaen.Vanhemmat keskiarvotiedot löytyvät oikein eurooppalaiselta transparenssialustalta: https://transparency.entsoe.eu/generation/r2/actualGenerationPerProductionType/showSuomen tuulivoimatuotannon varttitieto on summa Fingridille toimitetuista tuulivoimamittauksista sekä arvioista, jotka Fingrid tekee mittaamattomista tuulipuistoista. Mittaamattomia puistoja on noin kaksi prosenttia kapasiteetista. Vartin välein näytettävä keskiarvo on menneen vartin keskiarvo, eli esim 14.15 aikaleimalla tuleva arvo on keskiarvo ajalta 14.00-14.15. Tietoaineiston tiedot ennen 13.06.2023 ovat tuntiresoluutiolla.

Tietoaineiston lataus

Tietoaineiston dataan voi tehdä rajattuja hakuja ja tallentaa tulokset seuraavissa muodoissa jatkokäsittelyä varten: JSON, CSV, XLSX, XML

Lataa aineistoja

API

Tietoaineistoja voi ladata avoimen RESTful API-ohjelmointirajapinnan kautta. Ohjelmointirajapinta mahdollistaa tietoihin pohjautuvien palveluiden kehittämisen.

Tietoaineisto

Yksikkö

MW

Aikaväli

15 min

Muuttujan ID

75

Tila

Aktiivinen

Voimassaolo alkaen

-

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt

Aino Summanen (aino.summanen@fingrid.fi)

Organisaatio

Fingrid

Lisenssi

Avainsanat

Tuulivoimatuotanto, Tuotantolukema, Reaaliaikamittaustieto, Tuulivoima

Ryhmät

Tuulivoimatuotanto

Esimerkkidata

Tiedostomuoto