Siirry sisältöön

TietoaineistotSähkönsiirto Suomen ja Keski-Ruotsin välillä - mitattu varttitieto

Huom! Tietoaineistossa olevat arvot ovat olleet virheellisesti hetkellisarvoja 15 min välein. Tiedot on korjattu 15 min keskiarvoiksi 21.2.2024 alkaen.Vanhemmat keskiarvotiedot löytyvät oikein eurooppalaiselta transparenssialustalta: https://transparency.entsoe.eu/transmission-domain/physicalFlow/showMitattu sähkönsiirto Suomen ja Keski-Ruotsin (SE3) välisillä yhdysjohdoilla. Positiivinen etumerkki tarkoittaa siirtoa Suomesta Keski-Ruotsiin (SE3). Negatiivinen etumerkki tarkoittaa siirota Pohjois-Ruotsista (SE1) Suomeen. Vartin välein näytettävä keskiarvo on menneen vartin keskiarvo, eli esim 14.15 aikaleimalla tuleva arvo on keskiarvo ajalta 14.00-14.15. Tietoaineiston tiedot ennen 13.06.2023 ovat tuntiresoluutiolla.

Tietoaineiston lataus

Tietoaineiston dataan voi tehdä rajattuja hakuja ja tallentaa tulokset seuraavissa muodoissa jatkokäsittelyä varten: JSON, CSV, XLSX, XML

Lataa aineistoja

API

Tietoaineistoja voi ladata avoimen RESTful API-ohjelmointirajapinnan kautta. Ohjelmointirajapinta mahdollistaa tietoihin pohjautuvien palveluiden kehittämisen.

Tietoaineisto

Yksikkö

MW

Aikaväli

15 min

Muuttujan ID

61

Tila

Aktiivinen

Voimassaolo alkaen

1.1.2014

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt

Pentti.Saynatjoki@fingrid.fi

Organisaatio

Fingrid

Lisenssi

Avainsanat

Keski-Ruotsi, SE3, Mitattu sähkönsiirto

Ryhmät

Rajakapasiteetit ja siirrot

Esimerkkidata

Tiedostomuoto